1. Naam:umakeMeFeel
 2. Leeftijd:41 Jaar
 3. Actief sinds:15-03-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Antwerpen
 7. Woonplaats:Antwerpen
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou ervan om buiten sportief bezig te zijn (hardlopen, skiën, wandelen, fietsen) en andere dingen te ondernemen. Van een feestje of festival op z'n tijd kan ik super genieten! Ik vind het ook heerlijk om in het weekend `s ochtends lekker te relaxen of een avondje op de bank te hangen met een goede film en een wijntje... Ik kan dus op z`n tijd ook best rustig zijn ;)
 • Over mij:
  Foto's gezien en nog steeds zin om verder te lezen? Mooi. Ik zal je iets over mezelf vertellen, ik ben een ondernemende. vroliojke en zelfstandige vrouw Ik ben op zoek naar een maatje om mee te lachen en te huilen. Ik hou van goede gesprekken, diepgang en van heel veel lachen. Ik zoek iemand met humor, iemand met een krachtige en liefdevolle persoonlijkheid die positief in het leven staat. Ik werk als coach en ben bezig mijn eigen bedrijf op te starten.
 • Over jou:
  Gewenst: Een eerlijke, sportieve,verzorgde, niet rokende vent, die al zijn bagage heeft verwerkt en klaar is om met deze gezellige vrouw leuke/spannende dingen te gaan ondernemen.........er gaat een wereld open als we onze oude jas durven uit te trekken!