1. Naam:tamara40plus
 2. Leeftijd:45 Jaar
 3. Actief sinds:08-10-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Gelderland
 7. Woonplaats:Apeldoorn
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Groen
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik werk al 14 jaar als zelfstandige, ik onderneem op uiteenlopende gebieden dat houd mijn dagelijkse leven boeiend en afwisselend. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de buitenlucht (wandelen, sporten, terrasje) of zoek de gezelligheid op met vrienden.
 • Over mij:
  Wie ben ik... Optimistisch en spontaan persoon die met een positieve instelling vrolijk door het leven huppelt. Ik ben er van overtuigt dat de gelukkigste mensen niet diegene zijn die van alles het meeste hebben, maar die het beste maken van alles wat op hun pad komt. Ben dol op gezelligheid en relativeer een hele boel met humor en een gezonde dosis zelfspot. Ik heb een warme persoonlijkheid en voel mij het meeste op mijn gemak bij mensen met een lief en warm karakter. Mijn vrienden noemen mij 'puur' en dat vind ik een groot compliment. Ik ben altijd mezelf er zijn al zoveel anderen...
 • Over jou:
  Wie ben jij? Een sprankelende levenslustige ondernemende man met een open karakter en een flinke dosis humor. Belangrijk is dat je net als ik lekker in je velletje zit en positief in het leven staat. Je muziek smaak, favoriete eten en kleur haar vind ik allemaal niet zo heel belangrijk... uitstraling en inhoud zegt mij veel meer.