1. Naam:kleijn1
 2. Leeftijd:36 Jaar
 3. Actief sinds:26-08-2011
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Antwerpen
 7. Woonplaats:Hoboken
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou van zwemmen, vissen, luisteren naar muziek en dans om elke vorm van muziek, reizen, gaan bowlen en ik ben ook een goede kok.
 • Over mij:
  Wat ik te bieden en te zoeken is communicatie en begrip, ik wil praten, en om te horen, en ik houd van een persoon die kunnen uitdrukken hoe ze zich voelen over dingen, en waarom. Het delen van gemeenschappelijke, en verschillende, kunnen ervaringen zijn de beste manier om een andere persoon undersand. Ik wil de diepte van anderen onderzoeken, en hen de kans om hetzelfde te doen met mij. Op deze manier kunnen we kennis vergaren over onszelf, en een ander perspectief dan de onze. Ik nodig heb en geef eerlijkheid, en kan niet accepteren hypocrisie. Ik beschouw mezelf als attent, en ik vind het niet erg wordt gegeven advies. Ik wil gevoelig te zijn voor de zorgen van anderen, en wil proberen om problemen op te lossen. Relaties zijn de meest waardevolle dingen in de wereld, en wat we kunnen gaan met ons als we niet iets materiaal, en probeer ik dit in gedachten te houden.
 • Over jou:
  Wat ik wil is iemand die onafhankelijk is, attent en sceptisch, die denkt voor zichzelf en trekt zijn eigen conclusies, maar heeft altijd te openen zijn geest. Ik hoop van hem leren, en dat hij kan leren van mij denken. Ik ben bereid te zijn aan zijn zijde wanneer de dingen taai, of wanneer hij fouten maakt, en om ondersteunende te zijn door alles heen. Ik hoop dat hij misschien in staat zijn om hetzelfde te doen met mij. Ik hou echt van om te sporten of sitcoms kijken, winkelen, elk weekend te gaan, maar wat ik zou graag beter dan alle dingen die ik hierboven vermeld is kijken in je ogen doen als het geeft me een glimp van je ziel.