1. Naam:jnel83
 2. Leeftijd:34 Jaar
 3. Actief sinds:13-10-2010
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zeeland
 7. Woonplaats:Goes
 8. Lengte:Tussen de 1.50 en 1.60
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou van lezen, reizen naar nieuwe plaatsen, ik geniet van ook het ontmoeten van mensen en het leren van nieuwe dingen als koken en doen veel van het huis werken. Ik hou ook van om op te hangen met mijn geliefde ook, ik ben een koor in de kerk, dus ik hou van zingen en ik zing heel goed
 • Over mij:
  Ik ben romantisch ouderwetse gewaardeerd man met een veel te bieden aan de juiste vrouw. Niet in het hoofd spelen, ik ben heel eerlijk en heeft nog nooit of nooit zou bedriegen of liegen tegen iemand waar ik om geef. Ik wil gewoon nieuwe mensen te ontmoeten en het gezelschap van een eerlijke echte genieten van het leven, down to earth vrouw die een heel mooi goedhartige man waardeert! Als je een speler, niet de moeite te reageren, ik ben niet in het delen van iemand waar ik om geef, dat is niet ego´stisch, dat is gewoon mijn waarden. Nogmaals, eerlijkheid en respect zijn een must, als je niet waarderen deze in een relatie, ik ben waarschijnlijk niet de een voor u. Veel succes in je zoektocht!
 • Over jou:
  Ik ben op zoek naar iets echts. Iemand die open minded, weet hoe leuk / lachen en niet blijven stilstaan ??bij dingen die ze hebben geen controle over. Ik geloof dat het leven is wat je er zelf van maakt. Ik ben op zoek naar een man die slim is, uitgaande en weet wat hij wil uit het leven. Ik ben op zoek naar iemand die graag intiem en romantisch. Ik ben een grote meid, dus je moet in staat zijn om me te behandelen!