1. Naam:happylady2014
 2. Leeftijd:37 Jaar
 3. Actief sinds:21-08-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Utrecht
 7. Woonplaats:Utrecht
 8. Lengte:Tussen de 1.80 en 1.90
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Zwart
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Bezoeken en dineren met geweldige vrienden en family.Riding mijn fiets door het prachtige parks.A goede film op TMN of TVO. X-country ski-Kajakken-curling, zeilen, het bevestigen dingen, lezen in bed. Kijken naar mijn zoons spelen hockey en krul .... its fun.
 • Over mij:
  Ik ben een persoon die is ambitieus, optimistisch, speels, hard werken, toegewijd, intelligent, vertrouwen, echt, eerlijk, oprecht, geestig en easy going. Ik ben erg gepassioneerd in alle gebieden van mijn leven. Ik ben erg verantwoordelijk en proberen naar rechts, training eten en een gezond leven. Ik blijf actief en hebben een goede time.I geloven in een gezonde relationship.i waarde eerlijkheid en vertrouwen. Dat is wat ik ben al over en als je deze niet hebt, heb je niets. Ik vind het belangrijk om te begrijpen en te accepteren elkaars sterke en zwakke punten. Het is belangrijk om passie, romantiek, fysieke aantrekkingskracht, een speelse houding, met veel oflaughter i "ervan overtuigd dat alles te hebben. Ik heb een sterke familie waarden en moraal
 • Over jou:
  Ik ben op zoek naar een man die zelfverzekerd, houdt met wat er gaande is in de wereld, blijft in vorm, en heeft haar verleden achter haar. Ik ben een spirituele, eerlijk, plezier, liefdevol dichter die houdt van muziek en dans, een goed gesprek, hand in hand, genieten van het leven! Ik ben op zoek naar hetzelfde in een man die blij om te gaan dansen om middernacht, of knuffelen op de bank en praten of een film kijken. Er is zo veel te zeggen, maar laten we gewoon praten.