1. Naam:addy2015
 2. Leeftijd:32 Jaar
 3. Actief sinds:28-06-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Groningen
 7. Woonplaats:Groningen
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Mager
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik ben gereserveerd en plezier liefdevolle, mensen zeggen dat ik ben een aanhankelijk en easy going man met gedisciplineerd en uitgaande met tedere hart, houdt van spelen, genieten van grappen, graag een glimlach te zien op de gezichten van de mensen, de liefde om mensen gelukkig te maken. De meeste mensen zeggen dat ik een engel in hart en nieren. In elke zin van het woord ... Ik beschouw mezelf als een stijlvol, elegant, romantisch, gepassioneerd, geestig, zorgzaam, respectvol, eerlijk en liefhebbende vrouw. Ik ben een vrouw van integriteit, stof en karakter. Ik ben op zoek naar een zorgzame, eerlijk, liefdevol en trouw en down-to-earth man die klaar is om te settelen, een vrouw-materiaal met de hoop op een lange laatste relatie. Ik heb iemand nodig die me daar kan troosten, en iemand die we kunnen zowel draai de toekomst naar een paradijs, voor elkaar op elk moment in het leven.
 • Over mij:
  Ik ben single meid die moe is van eenzaamheid. Mijn vrienden vertellen me dat ik ben heel open, vriendelijk hart en eerlijk en dat ik ben duidelijk een man die mij gelukkig zal maken, dus ik besloten om te proberen te vinden en ik geloof dat mijn proces succesvol zal zijn! Ik droom over sterke relaties en familie! Ik geloof dat alleen met ware liefde en sterke familie je gelukkig kan zijn in dit leven.
 • Over jou:
  Ik zoek een man die je gelukkig kan maken en als je denkt dat dit u kan zijn dan ik ben blij om dit te controleren. Die weten waar zijn onze bestemming is! Ik ben niet op zoek naar de ideale man, als ik er nu geen ideale mensen in deze wereld. Ze zijn allemaal verschillend en ik wil gewoon een man die familie-georiŽnteerd, die eerlijk is, die mijn steun voor de rest van het leven kan zijn te vinden. Ik wil dat hij bij mij in goede periode van het leven en in bed. Ik wil dat we zijn, niet alleen geliefden, maar beste vrienden ook!