1. Naam:ZonenZee
 2. Leeftijd:58 Jaar
 3. Actief sinds:23-05-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:West-Vlaanderen
 7. Woonplaats:Knokke-Heist
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik ben veel in beweging, ik wandel met mijn hond , fiets , zwem en zit bij een jeu de boules vereniging in de buurt. Ik val ook wel eens in als scheidsrechter bij de volleybal een sport die ik jarenlang beoefent heb. Ik zit vaak achter de computer opzoek naar leuke kleren of ik speel spelletjes zoals mahjong.
 • Over mij:
  Vrolijk, ondernemend, verlegen, soms eigenwijs , romantisch en sportief dat zijn de woorden die bij mij passen. Ik werk als receptionist bij een hotel en heb een appartement dicht bij het hotel. Ik kan zo regelmatig even snel naar huis om mijn kleine vriend uit te laten. Als het ook maar even kan dan ga ik naar de zee, die heeft een magische aantrekkingskracht op mij, het geluid , mooier kan bijna niet. Ik merk alleen dat ik door mijn wisselende diensten weinig leuke mannen ontmoet en hoop dat ik dat dat via deze weg wel lukt!
 • Over jou:
  Veel eisen heb ik niet , alleen kan ik echt niet tegen mannen die totaal geen interesse tonen. Val je vaak halverwege een persoonlijk verhaal in slaap , of heb je geen idee waar het overgaat omdat je toch niet luistert dan ben je niet wat ik zoek. Het zou fijn zijn als je romantisch bent maar dat is geen must!