1. Naam:Sacha197109
 2. Leeftijd:46 Jaar
 3. Actief sinds:30-05-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Limburg
 7. Woonplaats:Beek
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou van schilderen, maar dan nieuwe vormen technieken, dat trekt me erg aan. Skylines in neon bijvoorbeeld, prachtig! De rest van mijn hobbies hoor je zelf van me.
 • Over mij:
  Ben wel een beetje een verlegen meid..maar toch ook weer niet, dat is toch wel heel gek. Onder een groep mensen word ik toch wel stil, maar wanneer ik samen met iemand ben of in een klein groepje dan valt het heel erg mee en kom ik toch wel los. Ik kan zomaar chaggerijnig zijn, zonder reden en kattig doen, waar ik daarna weer spijt van heb. Ook koop ik af en toe een kadootje voor iemand, zonder reden. Dat is een begin van wie ik ben, nu jij...
 • Over jou:
  Gewoon jezelf zijn natuurlijk, dat is altijd het beste, een beetje het onderste uit de kan halen zonder dat masker wat de meesten van ons dragen. Is zonde van de tijd, van ieders tijd. Niet alleen de oppervlakte wegschaven maar ook wat dieper durven gaan. Een lolletje op zijn tijd is heerlijk, lachen moeten we allemaal...Je bent een man van de wereld, want dan wil ik je heel graag leren kennen.