1. Naam:Sabine19810117
 2. Leeftijd:36 Jaar
 3. Actief sinds:23-09-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Hellevoetsluis
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik ben nogal avontuurlijk ingesteld, op vakantie gaan met een rugzak is wel mijn ding. Fietstochten maken waar ik gewoon mijn neus achterna ga, vind ik ook super om te doen. Maar ik kan ook wel genieten van rustig thuis blijven en een boek te lezen of een film te kijken. Alleen hoeft dat voor mij niet elke dag te gebeuren.
 • Over mij:
  Ik ben 2 maanden geleden terug gekomen uit Brasov , Roemenië waar ik via Project Abroad heb gewerkt in een weeshuis. Ik ben 5 maanden weg geweest en het is net of iedereen in mijn omgeving ineens zo'n haast heeft gemaakt om zich te settelen. Van mijn vriendengroepje blijft nog maar weinig over dus ben ik op zoek naar nieuwe contacten en wie weet een mooie toekomst met elkaar opbouwen. Voorlopig woon ik nog even terug bij mijn ouders maar over 4 weken heb ik mijn eigen plekje weer.
 • Over jou:
  Je bent avontuurlijk, geen stilzitter, iemand die graag met andere mensen om gaat, die nooit verlegen is voor een praatje. Ik heb een hekel aan korte berichtjes met 4 woorden in waar je amper iets uit kunt halen dus maak er wat werk van..