1. Naam:RianNietSingle
 2. Leeftijd:49 Jaar
 3. Actief sinds:02-09-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Gelderland
 7. Woonplaats:Culemborg
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Grijs
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  sinds kort heb ik schrijven opgepakt. maar dan wel het opschrijven van mijn heetste fantasieeen. Het helpt soms bij mijn frustraties, en de tijden dat ik alleen thuis met mijn speeltjes bezig ben. Misschien als wel elkaar zien, kan ik ze als goede bed-verhaal vertellen, maar ik denk dat we tot weinig slaap komen
 • Over mij:
  Dit is een grote gok, maar eentje die ik bereid ben om te wagen. Waarom? Omdat ik getrouwd ben, en dat leiver niet was geweest. Een domme keuze die ik 12 jaar geleden heb gemaakt. Ik droom vaak dat ik de keuze ongedaan kon maken, en gewoon van het vrije leven kon genieten. Maar wat droom ik nu? Bij het zien van de profielen hier van alle spannende mannen? Ik droom dat ik een leuke sexy man leer kennen, mij meeneemt naar een spannende plek en mij daar uitkleed en mmmmmm..... Ja, ik kan wel blijven dromen, maar ik kan het ook gewoon hier inde praktijk uitvoeren!!!
 • Over jou:
  Graag wil ik dit discreet doen, ik heb gehoord dat dit makkelijk kan via deze site. Dus verwacht ik dat ook. Wat ik precies zoek qua man, maakt niet zoveel uit. Maar wat ik wil qua sex? Heb je even? Ik heb zoveel stoute sexuele fantasieeen die ik allemaal zou willen waarmaken. En de meeste is wel, voor mijn doen extreem. Ik zou wel eens vast gebonden willen worden en dat een man mij helemaal afwerkt. In mijn huidige relatie gaat het allemaal poeslief, en dat wil ik absoluut niet. En mijn man kan dit ook niet waarmaken, omdat zijn karakter ook poeslief is, dus dat gaat sowieso tegen alle principes is.