1. Naam:Pyromeisje
 2. Leeftijd:25 Jaar
 3. Actief sinds:30-05-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Drenthe
 7. Woonplaats:Hoogeveen
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik ben bijna getrouwd met mijn camera en maak overal foto's van, ik maak wel liever zelf de foto's dan dat ik er op moet. Ik weet mij dan vaak geen houding te geven. Ik ben redelijk sportief en loop graag hard en cross graag op mijn mountain bike door de bossen.
 • Over mij:
  Ik heb mijzelf net even een pauze gegeven, ik ben aan het studeren. Ik was hard aan een kop koffie en wat afleiding toe want ik viel bijna in slaap. Ik zal even wat over mijzelf vertellen , ik ben singel en wil graag arts worden. Maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik woon in een studentenhuis en het is hier altijd een gezellige boel, met veel mensen. Maar toch mis ik een speciaal iemand, en die ben ik nog niet tegen gekomen. Ik hoop via deze weg een leuke man te vinden voor een kennismaking of misschien wel meer.
 • Over jou:
  Een man die van stappen houd maar ook geniet van een romantisch etentje. Een beetje veelzijdig dus! Een man die zich niet anders voor doet dan hij is en lekker zich zelf blijft. Je staat open voor een eventuele relatie!