1. Naam:PennydeJ
 2. Leeftijd:51 Jaar
 3. Actief sinds:03-06-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Utrecht
 7. Woonplaats:Maarn
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:middelbare school
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Ik hou van lezen, cocktails maken en drinken en nog veel meer gezellige dingen. Vraag dan zal je het wel te weten te komen.
 • Over mij:
  Ik hou ervan als mannen een atletische bouw hebben. Dan kan ik lekkertjes strelen over zijn grote borst en dat maakt mij wel aan. Natuurlijk kijk ik ook wel naar zijn karakter, maar opzicht ben ik niet iemand die veel van een andere gaat eisen. Ik ben een lief persoon, die heel veel voor andere kan doen en ik verdraag ook veel. Maar iedereen word eens boos, alleen licht mijn grens te hoog vind ik. Ik kan wel goed boos worden, wanneer ik boos word en niemand kan mij dan tegen spreken. Maar het leven is gezellig wanneer iedereen het leuk houdt en geen dingen doen om je leven zuur te maken.
 • Over jou:
  Je bent iemand die spontaan is, veel durft te doen en je schaamt je weinig voor mensen. Als je iets ziet en ervoor wilt gaan is er niets en niemand die jou tegen kan houden om ervoor te gaan. Niet snel boos worden op kleine dingetjes die jou zouden hinderen. Verder kan ik niet te veel van je eisen hoe je moet zijn, want je hebt je eigen gevoelens en ik kan niet bepalen wat je moet voelen.