1. Naam:Natas1985
 2. Leeftijd:32 Jaar
 3. Actief sinds:29-08-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Antwerpen
 7. Woonplaats:Antwerpen
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Zwart
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Ik heb een enorme tassjes fettish, vraag me niet waarom dat is gewoon een vrouwending. Elke donderdag ga ik met mijn huisgenote naar de bioscoop. De film doet er vaak niet toe want het gaat om de gezelligheid en de popcorn. Als het lukt ga ik minimaal 2 keer per jaar naar Milaan, dat is echt mijn droomstad.
 • Over mij:
  Zelfstandig kieskeurig type is erg nieuwsgierig en heeft daarom een profiel aangemaakt. Ik ben weer single alhoewel er wel een oude-vlam-project op de aardbol rondloopt. Het lastige is dat hij net verhuist is naar Aruba. Dit is eigenlijk ook positief omdat ik hem dan niet meer tegen kan komen. Wie wil deze gesloten lieve persoonlijkheid laten zien dat er ook andere prinsen op het witte paard zijn?
 • Over jou:
  Je bent volhardend, trouw, slim en je weet hoe je mij moet behandelen. Een goede mix van beleefd, humorvol, volwassen en de bijpassende uitstraling. Ik val op mannen met een licht tintje met bij voorkeur italiaanse roots. Wat voor werk je doet is niet belangrijk zolang je alles zelf kunt bestelen en niet meer bij je ouders woont. Ben ik nu te kieskeurig?