1. Naam:Milikachoco
 2. Leeftijd:45 Jaar
 3. Actief sinds:24-07-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Holland
 7. Woonplaats:Weesp
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Chocolade eten van goedkope repen tot luxe Bonbons, maar ook chocolade ijs en allerlei toetjes met chocolade. Maar ik heb ook gewone hobby's hoor gamen met de meiden, tennis de meiden zitten op tennisles en ik speel zelf wedstrijden samen met mijn zoon als gemengd dubbel team.
 • Over mij:
  Chocolade verslaafd, gescheiden en moeder van 3 kinderen een zoon van 23 die sinds kort op zichzelf woont en 2 dochters van 15 & 17 die bij mij wonen. Het contact met hun vader is 3 jaar geleden van zijn kant beëindigd. Nou weet ik dat de meiden het erg vinden dat hun grote broer het huis uit is gegaan want hij stond altijd voor ze klaar en dat doet die nog steeds hoor maar ik denk dat ze het fijn zouden vinden als er weer een man in huis komt en eerlijk gezegd ben ik daar zelf ook wel weer aan toe?
 • Over jou:
  Nou denken een hoop mannen geloof ik van ik koop een doos chocolade en ik heb haar in de pocket, nou die doos komt zeker leeg geen enkel probleem maar ik laat mij er niet mee kopen, een man zal echt mijn hart op eigen kracht moeten zien te winnen.