1. Naam:Marina91
 2. Leeftijd:25 Jaar
 3. Actief sinds:14-12-2010
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Utrecht
 7. Woonplaats:Utrecht
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Grijs
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Vind veel dingen leuk om te doen en onder andere lezen (boeken, krant, artikelen, internet), muziek luisteren (vind veel mooi), nieuws en actualiteiten volgen, films kijken, leren, wandelen, fietsen en sporten. Heb ook veel interesses zoals natuur, wetenschap en maatschappelijke onderwerpen.
 • Over mij:
  Ik ben een jonge en rustige meid van 20 jaar en ben op zoek naar mooie ervaringen. Ben verder eerlijk, betrouwbaar, sociaal, gevoelig, geduldig en open minded. Ze zeggen dat ik heel lief ben maar ik doe in elk geval wel mijn best! Ik volg op het moment een studie en woon op mijn eigen in de omgeving van Utrecht. Ik heb het best naar mijn zin zo en probeer overal het beste er van te maken!
 • Over jou:
  Ik heb niet veel ervaring op sexgebied maar ik zou het leuk vinden om iets op te bouwen met een leuk stel (een man en een vrouw). Als jullie zo tussen de 23 en 42 jaar oud zijn en wel nieuwsgierig naar me zijn dan hoor ik graag van jullie! Ik ben bereid om eventueel met beide partners dingen te proberen. Het lijkt me mooi om regelmatig iets met elkaar af te spreken en als het klikt kunnen we misschien wel als vrienden met elkaar omgaan na verloop van tijd. Ik sta heel open voor veel dingen.