1. Naam:LadyGogoSingle
 2. Leeftijd:29 Jaar
 3. Actief sinds:29-08-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Limburg
 7. Woonplaats:Heerlen
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:Cursus
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Opruimen... haha het zou je hobbie maar zijn. Ik knip ook graag hippe kapsels. Ik kijk af en toe een serie en speel veel met de katten van mijn huisgenoot.
 • Over mij:
  Gezellige trouwe meid met klein accent wil graag accentloos uitdagent trouw type leren kennen om een gek mee te doen en misschien meer. Wat valt er over mezelf te vertellen...Euhm... Ik kan goed vegetarisch koken. Ik ben sinds mijn 12de al vegetarisch en eigenlijk mis ik het eten van vlees ook niet. Ook ben ik wel een huislijk type omdat ik het heerlijk vindt om dingen netjes en schoon te maken al klinkt dat een beetje neurotisch. Als ik uit ga is dat vrijwel altijd naar een dagfestival omdat ik simpelweg geen avondmens ben. Dit is het wel zo'n beetje.
 • Over jou:
  Zoals ik als zei, geen accentje, ik vin het al erug zat dat ik het zelf een beetje hebt. je hebt een slank sportief figuur en bent trouw en open en hebt ook een leuke kop met haar waar ik nu en dan een modellejte in kan knippen. Als je een auto hebt is dat wel makkelijk ander is dit gehucht moeilijk te berijken. Je moet ook een beetje kunnen dansen dus geen muurbloempjes svp.