1. Naam:JouwAssistente
 2. Leeftijd:31 Jaar
 3. Actief sinds:12-10-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Holland
 7. Woonplaats:Bussum
 8. Lengte:Tussen de 1.80 en 1.90
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  uitgaan, shoppen, maar soms wel lastig met mijn maten, lekker uit eten, bioscoopje, naar een gezellige club, zwemmen, fietsen, gezond eten maken, modellenwerk.
 • Over mij:
  Aan alle grote onzekere vrouwen in Nederland. Een grote vrouw kan iedere man krijgen die ze wil. Ik spreek uit eigen ervaring. Zelf ben ik ook niet de slankste, maar met moed en doorzettings vermogen, en een beetje modellenwerk voor de grote volle vrouw, heb ik heel wat aandacht kunnen krijgen van heel veel mannen. Helaas, niet alle mannen waren perfect, maar nog steeds ben ik op zoek naar die knappe prins op het witte paard.
 • Over jou:
  Ik ben meer zelfverzekerd en ook nog steeds op zoek naar de knappe prins op het witte paard. Na enkele verkeerde keuzes in mannen, ben ik weer op zoek naar de juiste spannende en vooral interessante man om leuke dingen mee te doen, lekker chatten en mailen. Misschien mis jij ook de behoefte naar een grote vrouw met volle boezem, lieve glimlach en een lust naar passie en sex, dan ben ik de vrouw voor jou en jij waarschijnlijk DE man voor mij. Wacht niet te lang met mailen, hoelang ik op deze site aanwezig ben, is afhankelijk van de reacties die ik krijg. XXX