Profielpagina van Hosseflos

Naam: Hosseflos

Leeftijd: 56 jaar

Actief sinds: 18-07-2014

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Overijssel

Woonplaats: Staphorst

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: gezet

Oogkleur: bruin

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Tuinieren doe ik heel erg graag maar dan moet het wel lekker weer zijn. Ik heb een papegaai, een Japanse nachtegaal en 2 witte sierduiven waar ik dol op ben en ik mag graag een cake, appeltaart of boterkoek bakken maar dat is meer omdat ik het zelf ook lekker vind om te eten. 

Over mij:
Ik ben helemaal niet verbaasd dat ik geen leuke vriend kan vinden in mijn directe omgeving, kom maar eens kijken in Staphorst. Staphorst is mooi en rustig en ik woon er met veel plezier, maar om een relatie te vinden zal je echt buiten de gemeente grenzen moeten zoeken, dus bij deze mijn profiel en nu maar hopen dat die ene man die mijn hart sneller zal doen kloppen er hier tussen zit.

Over jou:
Ik kan van alles op gaan noemen natuurlijk en zo het perfecte plaatje te creëren, maar ik denk dat ik dan alleen mezelf iets wijs maakt want perfect is niemand. Daarbij de ene keer kijk ik naar blonde mannen met blauwe ogen en de andere keer naar mannen met gitzwart haar. Ik ga dus gewoon afwachten wie ik hier weet te vinden en wie mij weet te vinden en wacht daarbij af wanneer mijn hartje sneller zal slaan.

Mijn foto's