1. Naam:Helgalinda
 2. Leeftijd:41 Jaar
 3. Actief sinds:01-09-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Limburg-be
 7. Woonplaats:Hasselt
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Door mijn werk heb ik maar weinig tijd over om echte hobby"s te hebben. Op mijn reizen lees ik veel, luister naar muziek en vind het heerlijk om naar een kroeg of terras te gaan en te flirten.
 • Over mij:
  Ben accountmanager voor een mooi en exclusief mode merk. Dat zowel dames als herenkleding vertegenwoordigt. Geef dan zelf ook veel geld uit aan kleding en aan verzorgingsproducten. Reis veel voor mijn werk en overnacht vaak in hotels. Wat is er dan leuker dan in ieder stadje een ander schatje? Zoek geen nieuwe relatie, maar gewoon een leuk contact voor sex. Ben het beu om de nachten eenzaam en allen door te brengen. Dus een leuke hete nacht samen, samen ontbijten en dan weer ieder zijn eigen weg gaan. Misschien dat ik je daarna wel contact voor een volgende keer.
 • Over jou:
  Uiterlijk is niet zo heel belangrijk, vind dat een man iets moet hebben. De ene heeft mooie ogen, de andere een leuke lach. Hygiëne is belangrijk, hou van een man die lekkere geuren gebruikt, dus geen zweetlucht om zich heen draagt. En je moet er genoegen mee nemen dat het misschien maar voor een nacht is, dus geen verwachting op meer en al helemaal niet op een relatie.