1. Naam:GuusjeTechie
 2. Leeftijd:25 Jaar
 3. Actief sinds:01-11-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Delft
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:Universiteit
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Veel studeren, vaak weinig vrije tijd, maar ben altijd wel online beschikbaar. Hou wel van gezellig urenlang chatten met familie en vrienden, kijk soms tv, maar het meeste haal ik van de digitale snelweg ;) Drink niet veel alcohol, soms haal ik wel een flesje Canei voor mezelf. En uitgaan? Nee, dan zit ik liever als een saaie huismus thuis hahaha
 • Over mij:
  Hoi en welkom op mijn pagina, Mijn naam is Guusje, kom uit Leiden en ben 21 jaar. Studeer aan het Technische Universiteit in Delft. Ik hou van klassieke muziek, en sushi.... Beetje oudbollig, maar dat komt omdat mijn oma vroeger viool speelde en mij veel klassiek muziek liet horen. Ik heb op dit moment geen relatie, maar zou het wel graag willen. ik heb enkele relaties gehad, zoals de meesten hier denk ik, maar niet veel ervaring voor mijn leeftijd denk ik. Hoewel ik dat wel graag zou willen!!
 • Over jou:
  iemand die bij mij in de smaak valt. Tja, lastig weer,... Ik weet het natuurlijk beter dan degene interesse zou hebben. Ik weet het zelf nog niet helemaal. Dit is ook vrij nieuw voor mij.... Laat anders gewoon een leuk berichtje achter, waarom je me wilt leren kennen, wat je zo aanspreekt over mijn foto enz.