1. Naam:Groenmeisje
 2. Leeftijd:23 Jaar
 3. Actief sinds:04-09-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Brabant
 7. Woonplaats:Loon op Zand
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Donkerblond
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Studeren is echt mijn hobby, dit gaat mijn derde opleiding worden en daarna zal ik moeten kiezen wat voor werk ik ga doen zou het nu echt nog niet weten. Naast studeren ben ik dol op de natuur, hier wonen is bijna als een paradijs heel wat anders dan het Vondelpark dat ik gewend was.
 • Over mij:
  Pas verhuisd ken nog niemand, nieuwe opleiding, nieuwe school en opnieuw het groentje zijn, maar dat ga ik wel overleven hoor. Mijn ouders zijn pas gescheiden en ik woon nu met mijn moeder hier in Loon op Zand. Mijn moeder wilde zo ver mogelijk bij mijn vader vandaan wonen en dat is redelijk goed gelukt. Wij hier en mijn vader in Amsterdam waar die hoort tussen de alcohollisten en hoerenlopers, voor hem waren maar 3 dingen belangrijk: de kroeg, ajax en de wallen, nou hij ze hebben.
 • Over jou:
  Ik kan nu eindelijk op zoek naar een vriendje die ik mee naar huis kan nemen zonder mij te hoeven schamen voor het gedrag van mijn vader en heb in overleg met mijn moeder besloten me hier in te schrijven en mijn moeder zei dat ze dat zelf ook wilde doen. In ieder geval ik ben nog maagd en dat wil ik nog even zo houden tot ik klaar ben met mijn studie, zoenen strelen en knuffelen doe ik natuurlijk wel .