1. Naam:Geraatje
 2. Leeftijd:65 Jaar
 3. Actief sinds:09-08-2016
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Noord-Holland
 7. Woonplaats:Hilversum
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Groen
 11. Haarkleur:Grijs
 12. Opleiding:middelbare school
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Klussen in en om het huis, ga ook wel eens bij de buren en de kinderen aan de klus als er wat moet gebeuren. Behangen en verven zijn mijn specialiteiten, daarnaast de kleinkinderen, met de auto op pad gaan, kruisjassen en nog veel meer.
 • Over mij:
  Dat het ooit zou gebeuren dat een van ons zou wegvallen dat is een feit, maar dat mijn man mij al op zo'n jonge leeftijd zou verlaten dat had ik niet verwacht. Hij was altijd zo fit en vitaal maar door een verkeerde klap liep het toch even wat anders. Het verwerken en een plekje geven heb ik gedaan en ik ben er klaar voor om vooruit te kijken. Zelf werk ik nog met veel plezier elke dag in een doe het zelf zaak. Ik ben zelf ook aardig handig en vind het heerlijk om in mijn huis te klussen. Mijn auto brengt mij overal en in het weekend ben ik vaak bij de kinderen om op de kleinkinderen te passen.
 • Over jou:
  Jou heb ik net al heel even een klein kijkje in mijn leven gegeven. Dat mag jij ook doen, maar het hoeft echt niet. Ik heb zo'n idee dat ik daar vanzelf ook wel achter ga komen wie of wat jij bent. Het is niet dat ik een vervanger voor mijn man zoek, want een ieder is uniek. Maar een gezellig iemand om zo de leuke en minder leuke dingen mee te delen zou ik wel fijn vinden.