1. Naam:Feestganger
 2. Leeftijd:33 Jaar
 3. Actief sinds:20-06-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Hellevoetsluis
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ben dol op schrijven en lezen, en heb dan ook een boekenkast vol literatuur, psychologie en filosofie. Ik ben best een nerd, onderhoud mijn eigen computers, ontwikkel websites en houd van gamen & gadgets. Verder houd ik van theater, film en muziek, en ik huppel af en toe naar de kroeg of naar de disco. Ik ben het liefst buiten maar amuseer me ook prima dagenlang in mijn eentje thuis.
 • Over mij:
  Ik woon in Hellevoetsluis, Mijn vriendenkring en sociaal leven zijn vrij omvangrijk, maar op de een of andere manier loop ik in de supermarkt of het café nooit tegen die ene leuke man aan, en dus probeer ik het om de zoveel tijd maar eens weer op een datingsite. Eigenlijk red ik het in mijn leven al heel erg goed zonder jou. Dat betekend niet dat ik het niet mis om iemand aan mijn zijde te hebben.
 • Over jou:
  Maar iemand in mijn leven erbij die net zo in elkaar zit als ik zou toch heerlijk zijn. Graag wel iemand die de instelling heeft dat leren en jezelf ontwikkelen op alle vlakken belangrijk is. En een beetje serieus het hele gebeuren bekijkt. Ik heb best humor maar het is toch wel serieus wat we aan het doen zijn hier.