1. Naam:ExciteMe
 2. Leeftijd:32 Jaar
 3. Actief sinds:17-09-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Overijssel
 7. Woonplaats:Zwolle
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:Cursus
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Zwolle is een superstad om uit te gaan, er is zat te doen en veel gezellig kroegjes, dus daar hou ik mij elke weekend thuis. Geloof het of niet, maar ik heb sinds twee weken mijn rijbewijs, dus zodra ik gespaard heb voor mijn eigen autootje ben ik volledig mobiel :) Ik ga met vriendinnen naar de bios of een weekendje naar Landal of iets dergelijks. Bowlen ben ik ook compleet dol op
 • Over mij:
  Hoihoi, ik ben Denise, ik ben 27 jaar en kom uit Zwolle. Ik ben werkzaam in de horeca in een gezellig eetcafe in het winkelcentrum waar ik met veel plezier werk. Ik heb drie huisdieren, waaronder 2 lieve katten en sinds kort mijn schattige pughondje Boksertje! Ik woon aan de rand van de stad in een leuk klein apartementje.
 • Over jou:
  Om te beginnen, je rookt niet en ook niet een gigantische drankorgel. Daar zitten we dan al meteen goed ;) Je houdt van een gezellig feestje en lekker eten. Je verzet bergen om de meest romantische avond te creeeren. Je bent grappig, gezond, houd van sporten en niet te snel jaloers. Ik denk dat als je hieraan voldoet, dat wij het samen een heel eind kunnen gaan ;)