1. Naam:Echtvlaaike
 2. Leeftijd:58 Jaar
 3. Actief sinds:30-06-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Limburg
 7. Woonplaats:Echt
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik heb veel bezigheden, maar om dat nu allemaal hobby's te noemen gaat me wat te ver. Ik puzzel graag, zowel de 1000+ legpuzzels als woordpuzzels, maar ik speel ook graag op mijn Ipad spelletjes als Quizduel en Wordfeud. Verder fiets en wandel ik veel, omdat ik voor mijn werk al genoeg binnen zit.
 • Over mij:
  Door mijn werk ben ik met mijn tijd meegegaan en daarom ook dat ik via deze weg mijn zoektocht naar een leuke man voortzet. Ik woon in een niet zo'n grote plaats dus de kans dat ik daar nog iemand tegen het lijf loop die ik niet al jaren ken is vrij klein immers. En toen ik dan ook in het blad waar ik voor werk een artikel geplaatst zag worden over internet-dating dacht ik "waarom ook niet?" Ik ga alleen niet hier een verkooppraatje houden hoor, het is immers toch veel leuker om elkaar beter te leren kennen en niet afte gaan op een praatje waar iemand misschien uren op heeft zitten broeden.
 • Over jou:
  En voor jou geldt hetzelfde, ik hoor graag van je wat je graag doet, je goede en minder goede kanten, maar je hoeft je zeker niet beter voor te doen dan je bent. Niemand is perfect, en dat zou ook maar saai worden!