1. Naam:Dinah72
 2. Leeftijd:45 Jaar
 3. Actief sinds:27-05-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Limburg
 7. Woonplaats:Berg en Terblijt
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Gezet
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Sinds ik werk heb ik ook een gezellig thee clubje met een aantal medewerkers en we doen zoveel mogelijk in het weekend. Doordeweeks komt het er niet van meestal. Buiten dat doe ik aan Salsa en ook aan een dieet incl begeleiding. Dus ik zie de toekomst nog hoopvol in
 • Over mij:
  Hallo leuke vent. Ik ben Dina en kom uit het mooie Limburg. En de vrouwen zijn daar niet saai want ik heb ondervonden dat ik niet de enige ben met een rare wens. Raar voor mij maar voor jou misschien heel normaal. Ik woon samen maar het is nu echt broer en zus relatie. Hoelang dit gaat duren weet ik niet maar in ieder geval zoek ik een leuk tussendoortje. Geen kinderen heb ik en ben vrij om te gaan en te staan waar ik wil. Anaal is mijn wens. En ook een beetje bondage.
 • Over jou:
  Je hebt ervaring op het gebied wat ik wil ontdekken en je hebt geduld omdat met mij te gaan doen. Je kan iemand zeker stellen en ook op haar gemak. En zal het niet overhaasten door er gelijk bovenop te springen. Discreet graag en ook een leuke maat van penis. Behaard of kaal dat is voor mij geen probleem.