1. Naam:Dilara1956
 2. Leeftijd:61 Jaar
 3. Actief sinds:16-06-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:West-Vlaanderen
 7. Woonplaats:Jabbeke
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Ik hou van gezelligheid thuis, maar ook uit, met en zonder kind, van muziek, een goed boek, het strand en de zee, zon op m'n gezicht, een etentje, een gezellig café, veel lachen, met en om elkaar en om onszelf in goed gezelschap.
 • Over mij:
  Ik geloof eigenlijk niet zo in het jezelf voorstellen met een klein stukje tekst, maar vooruit, daar gaat ie. Ik zal niet beweren dat ik niet op zoek ben, want wat doe je anders op deze site? Echter, vriendschap vind ik al een heel mooi uitgangspunt. Waarom deze site? Omdat ik het in het dagelijks leven best druk heb en niet zo veel gelegenheid heb om jou tegen te komen.
 • Over jou:
  Ik zoek een man, die zelfverzekerd is, zelfvertrouwen uitstraalt, niet bang is om ook emotie te tonen, intelligent is, die er goed verzorgd uitziet, het fijn vindt om bij elkaar te zijn, maar ook zeker zijn eigen leven heeft. Iemand waar ik vooral veel mee kan lachen, die een beetje weet hoe het leven in elkaar zit , die niet bang is om een goed gesprek te voeren, maar ook zomaar kan kletsen over niets. Gewoon iemand die er onvoorwaardelijk voor me is en ik voor hem, iemand om bij thuis te komen, om voor te zorgen, om van te houden, no matter what.