1. Naam:Deborahcool
 2. Leeftijd:33 Jaar
 3. Actief sinds:01-10-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Antwerpen
 7. Woonplaats:Herselt
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Blauw
 11. Haarkleur:Blond
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  Zat op paardrijden, maar na een zware val moest ik ermee stoppen...ik durfde niet meer. Nu zit ik op tennis, maar is meer als vervangende hobby dan dat ik het echt serieus neem en er een carriere van maak. Hou van paarden en katten. Vroeger op het platteland gewoond, dus hou van allerlei soorten dieren eigenlijk.
 • Over mij:
  Hoi, ben Deborah, op zoek naar haar nieuwe vent! Niet dat ik ze al een idioot slijt ;) Maar het is er weer eens tijd voor. Ik werk als accountmanager bij een online business consultant agency. Dit doe ik net een paar maanden nadat ik werd ontslagen wegens bezuinigingen bij de concurrent. Tja, zo kan het leven ook lopen. Ook een van de redenen waarom het uitging met mijn ex. Je onzekere arbeidstoekomst ga je een beetje negatief afreageren op je familie, dus toen ging het snel fout. Maar nu met mijn nieuwe baan zijn nieuwe kansen ontstaan. En misschien vind ik ze wel hier
 • Over jou:
  Tegen alle verwachtingen in hier een gokje wagen, kijken of hier mijn knappe prins ergens op zijn paard aan het rondrennen is. Tot nu toe ( even vluchtig gekeken) zijn er behoorlijk veel prinsen. Wanneer komt de mijne mij redden?