1. Naam:BlijMetMezelf
 2. Leeftijd:28 Jaar
 3. Actief sinds:05-11-2012
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:West-Vlaanderen
 7. Woonplaats:Staden
 8. Lengte:Tussen de 1.70 en 1.80
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Bruin
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  voorheen was ik veel buiten de deur, maar nu is dat financieel wat krap. Ik werk nu veel thuis als cammodel. Het verdient aardig en ik kan mijn eigen werktijden bepalen. als ik niet werk, kijk ik veel films. ik heb een gigantische kast vol met films staan. luister muziek op mn ipod of de hele dag op mn ipad spelen. Ik hou van mexicaans eten, lekker pittige voeding ;)
 • Over mij:
  Hallo, ik ben Bianca, woon in Kamer in Staden. momenteel ben ik werkzaam in een kapperssalon, daarnaast cam ik ook om wat extra bij te verdienen. dat is zo'n beetje mijn carriere! Ik ben single, helaas de relatie verbroken nadat mijn vriend mij had bedrogen. Het was ook niet mijn eerste keus hier een profiel aan te maken, maar toch maar de knoop doorgehakt.
 • Over jou:
  aan mijn foto's kun je zien met wat voor een figuur jij te maken wil hebben. maar het gaat niet alleen om het uiterlijk, innerlijk is ook belangrijk, en dat is ook wat ik van jou wil weten. ik hoop dat je een beetje romantisch bent, gezellig, humor, en geen problemen hebt met mijn werkzaamheden. Zaken gaan goed, dus in ben van plan deze carriere vol te houden