1. Naam:Alphy
 2. Leeftijd:36 Jaar
 3. Actief sinds:05-08-2014
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Nederland
 6. Provincie:Zuid-Holland
 7. Woonplaats:Alphen aan den Rijn
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Gekleurd
 12. Opleiding:MBO
 13. Roken:Nee
 14. Piercings:Nee
 15. Tatoeages:Nee
 • Hobbies:
  ik ben erg gek op bakken en koken dat heb ik van mijn moeder uit mee gekregen want de liefde van een man gaat nog steeds door de maag, het beste wat zo uit mijn handen komt is dan toch wel de appeltaart. Wei weet kom je eens een stukje proeven?
 • Over mij:
  ik ben Fay een dame van 32 die erg beschermend is opgevoed, mijn eerste zorg was altijd klaar staan voor mijn ouders.nu vond ik dat het toch ook wel een beetje tijd werd voor me zelf, Maar ja hoe en waar begin je dan? Ben hier gekomen na een tip van een vriendin,dus ik dacht nou laat ik eens kijken ben wel over vallen door de hoeveelheid van de mensen die hier staan, maar goed wie weet staat hier dan juist die ene wel voor me tussen? ik woon dus nog wel bij mijn ouders maar heb wel mijn eigen stekje hoor..heerlijk met uitzicht over het groen.
 • Over jou:
  hmm ja wat kan je dan zo vragen van een man? Nou ik zou het wel prettig vinden als je dan een beetje zorgzaam zou zijn, een rustig karakter zou hebben en niet zou roken. je bent niet vies om af en toe een beetje te helpen in het huis houden, en je vind een uitje naar een theater of een museum ook best aardig. je houd van gezelligheid en een spelletje.